Hälsa

För dig som gått över till e-cigaretter

Cigaretter i all ära, men visst känns det bra att ha valt det elektroniska alternativet? Nu klagar inte dina vänner längre på att du förpestar luften. Kanske gillar de till och med den doft du sprider när du utandas ditt cigarettmoln med smak av watermelon breeze. Köp din e-juice online för att hitta fler smaker.

Hälsoeffekter hos rökare

Även om det görs en del undersökningar när det gäller e-cigaretter, verkar det inte finnas några riktiga resultat som du kan lita på. Många säger att vanliga cigaretter är skadligare och att det elektroniska alternativet därför är bättre. Men de långsiktiga effekterna på kroppen är inte kända. Bara tiden kommer att kunna visa hur användningen av de nya e-cigaretterna påverkar dig på lång sikt.

Dina vanor styr dig

Ofta är det unga människor som börjar röka. De vill vara med i gänget och verka coola. Kanske börjar det med feströkning och fortsätter sedan med någon enstaka cigarett då och då. Mer information om rökavvänjning kan du få i vårdguiden. Det som får dig fast är ofta nikotinet och det är svårt att sluta när du väl vant dig vid det. Därför tycker många att e-cigaretter är ett bra alternativ.