Träning

Att hålla oss i form med träning

Det är viktigt att hålla oss i form med träning av olika slag. Alla är vi olika och har olika förutsättningar när det kommer till träning. Vissa gillar att gå på gym medans andra ger sig ut i löpspåret. Det gäller att du hittar din träningsform som passar dig.

Olika faser i livet

Vi är alla i olika faser i livet och någon kanske precis blivit mamma och försöker komma tillbaka till normalt liv efter en graviditet. Om du känner dig osäker om hur du ska träna så prata med din barnmorska och kolla upp vad som är bäst för dig. Det kan vara individuellt hur man mår efter en graviditet så kan viss träning passa bättre än andra hos en del.

Hitta din träningsform

Om man inte någonsin har tränat tidigare så är det viktigare än någonsin att hitta en träningsform som man känner att man kan hantera. Och framförallt börja försiktigt att bygga upp sin kondition, har man några kilon för mycket så kommer dessa att försvinna allt eftersom du tränar. Du kan börja med Power Walk och börja med kortare distanser för att allt eftersom du känner att du orkar mer öka längden och intensiteten i dina promenader.