Träning

Något att ta med sig till träningen

Som du vet är rätt kost en förutsättning för motion. Medan många fokuserar på att äta rätt inför och efter träningen så tar allt fler med sig en tilltugg att ha under träningen. Oavsett om du på grund av tidsbrist eller inspiration har svårt att få till maten så finns hjälp. Du har säkert sett att det finns en uppsjö av bars och snacks. Dessutom kan dessa intas före, under och direkt efter träningen.

Vad ska man äta

Folkhälsomyndigheten rekommenderar ett dagligt intag av diverse vitaminer och mineraler. Du behöver få i dig allt detta via maten. Samtidigt finns kosttillskott och mat som innehåller extra vitaminer och mineraler och kan hjälpa dig. Prova gärna! Klicka in dig till Cocomama för att hitta nyttig och miljövänlig mat. Dessutom hittar du en rad med miljövänliga tillbehör för hem och hushåll. Klimat och miljö är en het fråga som du kan läsa om här. Därtill behöver vårt avtryck på klimatet minskas drastiskt och vi behöver se över våra konsumtionsvaror och handla mer miljövänligt.

Fundera på vad du äter både ur hälso- och miljöhänseende. Kan det vara dags att ändra rutiner och beteende för en mer sund hälsa och mer hållbar miljö. Tänk in klimat och miljö när du handlar.