Hälsa, Kost, Mentalt, Träning

Att vara nöjd med sig själv

Att vara nöjd med sig själv kan vara en av de svåraste utmaningar vi har idag. Det finns säkert tillfällen i livet då vi känner oss nöjda också, tanken är inte att skriva en pessimistisk text utan att kanske ge hjälp och råd till den som någon gång känner sig ner och vill känna sig nöjd med sig själv.

Många gånger så kanske det är så att vi behöver pepp från andra för att lyfta oss själva i nackskinnet och inse att vi är bra som vi är. Det är våra egna tankar som stökar iväg och får oss att fundera i dessa banor. Det finns mycket vi kan göra för att vi ska må bättre, man går till frisören och får en ny frisyr kanske eller så vänder man sig någonstans för att få någon form av hudvård.

Vi måste kunna våga säga att vi känner oss nöjda med oss själva och att vara tillfreds med den vi är. Om lycka är att få ny frisyr så är det OK, och om det mot förmodan skulle stå en liten sak med små små horn på din axel och säga att du inte är värd det så vifta bort den för den har ingen aning om hur du ska känna dig.

Lyckan och nöjdheten kan också vara att få äta en god och hälsosam middag med goda vänner, så ta tillfällena i akt om och när det kommer möjligheter att antingen gå ut på restaurang eller så bjuder du hem dina vänner på middag. Så länge du känner dig nöjd så är vi nöjda. Lycka till med livet!!